Supplementen - Artikelen Eerlijk Voedsel - Eerlijk Voedsel

Ga naar de inhoud

Supplementen

Eerlijk Voedsel
Gepubliceerd door in Voeding ·
Supplementen
Opvallend is dat artsen keer op keer tegen supplementen zeggen te zijn, maar ondertussen wordt er jodium in ons brood toegevoegd omdat de overheid op aangeven van de medische wereld (big pharma)  van mening is dat we zonder die supplementtoevoeging te weinig jodium zouden binnenkrijgen. Dat terwijl we genoeg jodium zouden binnenkrijgen als we gezond eten. (bijvoorbeeld dagelijks enkele noten eten) Blijkbaar kunnen we niet vertrouwd worden goed te eten als het jodium betreft. Dat is een wat vreemde zaak.
Uiteindelijk hebben de grote medische bedrijven het dus goed geregeld.
Officieel is iedereen tegen supplementen, behalve als ze er zelf geld mee verdienen.
Onderzoek heeft ondertussen al aangetoond dat het toevoegen van voedingsstoffen in het eten van gevangenen deze gevangenen veel socialer maakt. Je kan je zelfs afvragen of een deel van hun criminele gedrag niet oorspronkelijk voort is gekomen vanuit in feite jarenlang gif eten.
Laat u niet langer bedonderen door uw arts.
Supplementen hebben ook voor u een meerwaarde. Onze voeding is al tientallen jaren steeds slechter aan het worden. Slechter omdat het alleen nog maar om het uiterlijk van de producten gaat. Hoe voedzaam iets is, is voor de verkoop totaal niet interessant. Geen klant die zich afvraagt hoe gezond iets eigenlijk nog is. Behalve al het er op staat... Dan twijfelen we daarover en voorde zekerheid nemen we dat product maar niet. Immers het zegt dat het gezond is, zal wel gelogen zijn.
Gaat u even na... Als ik u een fles gezonde kruidendrank wil verkopen, dan heeft u de nodige vragen over de inhoud. Is het wel gezond, waarom is het gezond en gaat al dat gezonde spul niet reageren op mijn medicijnen?
Maar vanavond rukt u een fles alcohol open waarvan u 100% zeker weet dat het ongezond is. Toch laat u dat niet tegenhouden. Geen enkele terughoudendheid vanwege eventuele problemen die er door ontstaan. Of werkt dat bij u niet zo? Ik denk dat als u eerlijk bent, u moet toegeven dat het bij u ook zo werkt.
Maar we gaan de proef op de som nemen!
Ik ga u enkele gezonde producten aanbevelen... Wat gaat u nu doen?

1. Kopen, want dit is inderdaad een goede zaak
2. Snel weg hier, want ik ga door de mand vallen
3. Inderdaad Tom, het werkt ook zo voor mij, ik heb de volgende vragen...

 
 
Als u een prachtige versterking van uw lichaam zoekt, kijkt u dan hier (Intra)
Als u last heeft van vermoeidheid en depressie, kijkt u dan hier

Tom Lassing


Terug naar de inhoud