Suiker, fructose en onze gezondheid - Artikelen Eerlijk Voedsel - Eerlijk Voedsel

Ga naar de inhoud

Suiker, fructose en onze gezondheid

Eerlijk Voedsel
Gepubliceerd door in Ziekte ·
Tags: suikerfructosevet
Onze voedselproducenten weten dat we dol op zoet zijn. Zo dol, dat werkelijk bijna alles met suiker aangevuld wordt. Hoewel u dus misschien nooit een suikerkorrel eet, eet u de hele dag suiker. In producten waar vroeger nooit suiker in zat, zit het tegenwoordig ook. We eten dus heel veel meer suiker dan zeg dertig jaar geleden.
En we zijn gemiddeld fors dikker dan zeg, dertig jaar geleden.
Is dat toeval?
Neen.
Het is zelfs ras gerelateerd. Tenminste in Amerika. Daar wordt vooral de negroïdebevolking bewust door de voeselproducenten bestookt met zoetigheid. Ze vinden het heerlijk, ze vragen er om en als gevolg daarvan zijn juist deze mensen gemiddeld het meeste aangekomen en worden ze gemiddeld niet ouder, dat terwijl de blanke bevolking er gemiddeld wel ouder wordt.
Maar tegenwoordig worden baby's ook steeds zwaarder. Hoe kan dat? Het enige dat veranderd is voor baby's is het feit dat ook in hun eten steeds meer suiker is komen te zitten. Hun eten is tegenwoordig meer een suikerbom dan voedzaam.
En onze jeugd? Die krijgt vooral veel binnen via frisdrank. Een frisdrank die is veranderd ten opzichte van dertig jaar geleden.
Wat veranderde er en waarom maakt dat wat uit?
Het is de "Coca Cola conspiracy"
Eerst werden de flessen steeds groter...
In Cola zit ook zout... En dat is omdat u er dorst van krijgt. De smaak van al dat zout wordt verborgen door ... suiker.
De New Coke van de jaren tachtig was vooral meer zout en meer suiker.
In onderzoeken van de frisdrank producenten is er altijd sprake van minder gewichtstoename dan bij onafhankelijke onderzoeken... Wetenschappelijk onderzoek is dus blijkbaar 'koopbaar'.
Type 2 diabetes neemt net als obesitas extra toe door frisdrank.
Wat is nieuw... High fructose corn sirope (HFCS). Het is in 1966 in Japan ontdekt en in 1975 in Amerika geïntroduceerd. Het is ongeveer 20% zoeter dan reguliere suiker. Je zou dus minder in frisdrank hoeven te gebruiken, maar dat deden we niet. Fructose is zelfs 40% zoeter dan suiker. HFCS bestaat uit ongeveer 47% Fructose. Het is half zo duur als suiker. Het zit daarom tegenwoordig overal in. Van brood tot hamburgers, tot BBQ saus en frisdrank.
Fructose en Sucrose (suiker) zijn moneculair pertinent niet hetzelfde.
Fructose is in feite een gif. Het gaat bij uw gezondheid dus niet om de caloriën.
In  fruit zit ook fructose. Als u netjes uw fruit eet, zoals we dat officieel voor de Tweede Wereldoorlog deden, dan zou u zo'n 15 gram per dag binnenkrijgen. Tegenwoordig krijgt u door alle toevoegingen in de rest van uw eten meer dan 70 gram per dag binnen! Dát is er veranderd. Dat maakt ook dat we heel veel zwaarder zijn geworden en zeker nadat  HFCS werd uitgevonden en tegenwoordig werkelijk overal in wordt gestopt.
Weet dat u naast fructose grofweg net zo veel gewone suiker binnenkrijgt. Dat houdt dus in, 140 gram fructose en suiker in totaal per dag. Daarbij eten we meer vet en het resultaat is meer gewicht en een veel slechtere gezondheid.
We worden vergiftigd en bijna niemand die zich er heel erg druk over maakt.
Deze video van een zeer uitgesproken arts maakt in anderhalf uur extreem veel duidelijk. Het zou verplicht moeten worden deze video te kijken. Vooral jonge ouders zouden het moeten zien. Het zijn immers hun baby's en kinderen die nu steeds dikker worden. Die kinderen vragen er niet om, om zo dik te worden. Ze worden het omdat ze verkeerd voedsel binnen krijgen.Terug naar de inhoud