Hyperactiviteit bij kinderen (Tom Lassing) - Artikelen Eerlijk Voedsel - Eerlijk Voedsel

Ga naar de inhoud

Hyperactiviteit bij kinderen (Tom Lassing)

Eerlijk Voedsel
Gepubliceerd door in Ziekte ·
Waarom hebben de kinderen van nu veel meer kwaaltjes als ADHD en andere prachtige afkortingen? Waarom hebben ze ook veel meer allergieën?
Ik ben van mening dat er maar één oorzaak aan te wijzen is en die oorzaak is ons eten en drinken.
We vergiftigen onze eigen kinderen (en onszelf) via ons voedsel.
We doen dat door de toevoegingen in ons eten en we laten ons bedonderen door halfslachtige 'onderzoeksrapporten' die soms wel heel doorzichtig doorgestoken kaart zijn.
Zo worden de effecten van bepaalde producten getest over een periode van bijvoorbeeld drie maanden.
Als er geen verandering bij de testpersonen wordt geconstateerd is het product dus veilig.
Die periode van maximaal drie maanden is geen toeval.
Gebleken is namelijk niet zelden dat na vier maanden wél veranderingen aan te tonen zijn. De conclusies van die langer durende onderzoeken worden dus niet gepubliceerd en er wordt bij de toezichthouder op aangedrongen dat drie maanden op basis van dat gedane en wel gepubliceerde onderzoek echt wel lang genoeg is om de effecten te kunnen meten.
Onderzoeken die onafhankelijk worden gedaan, krijgen geen toegang tot toonaangevende publcicaties omdat ze simpelweg het geld niet hebben om zich te laten publiceren. De grote merken en bedrijven kunnen onafhankelijke onderzoeken letterlijk begraven onder een enorme reeks andere onderzoeken die ze overal laten uitvoeren en publiceren.
Wil je werk in de sector, dan werk je mee aan die bijna bedrog onderzoeken, of je komt zonder werk te zitten. Als je lab meewerkt aan een onafhankelijk onderzoek, dan gaat je lab bij de bedrijven in de ban. Als dat niet werkt, dan worden zwaardere middelen ingezet en kan je als onafhankelijk lab de overheid op je pad verwachten. Er worden dan anonieme tips aan de overheid verstrekt, zodat die wel invallen komt doen. Die vinden niets, maar de goede naam van het lab is definitief naar de knoppen en niemand wil nog iets vanuit dat lab publiceren.
We vergiftigen onze eigen kinderen en we laten dat gebeuren. Mensen worden zelfs al niet meer boos als ze constateren dat het voedsel de oorzaak is.
Neen, we geven onze kinderen vervolgens nog meer chemische middelen in de vorm van pillen. Dat voorkomt de hyperactiviteit, maar vergiftigt ze op nog weer andere manieren. Dat terwijl je in feite de bron van het probleem zou moeten wegnemen, namelijk het giftige voedsel.
Begin eerst door kinderen geen frisdrank en ook geen melk meer te geven. Geef ze ook fruit in plaats van zoet snoep. Laat ze eerlijk voedsel eten en geen bewerkt voedsel. Dus geen repen en direct klaar maaltijden meer. Haal vooral suikers van het menu. Eet verse groente en nog mooier, koop of verbouw zelf biologisch voedsel.
Bespreek het met je kind, leg het niet op. Leg uit dat je samen met je kind wilt kijken of het probleem anders dan met pillen kan worden opgelost. Doe dat overleg niet tijdens het eten, maar maak er een aparte afspraak met je kind over. Een moment dat uw kind ook uitkomt, zodat hij of zij niet al met één oog naar de TV kijkt of naar het vriendje dat al staat te wachten. Je moet het namelijk samen oplossen. Alleen dan werkt het.


Terug naar de inhoud