Onze kinderen waren nooit ongezonder... - Artikelen Eerlijk Voedsel - Eerlijk Voedsel

Ga naar de inhoud

Onze kinderen waren nooit ongezonder...

Eerlijk Voedsel
Gepubliceerd door in Voeding ·
Tags: ongezondallergievoedselvergif
Maar de tijd van Dickens dan? Waren kinderen toen niet ongezonder?
Neen.
Kijkt u nu in welke willekeurige schoolklas en vraagt u de kinderen naar allergieën, rugzakjes als ADHD, LBD, NOS, PDD etc. het lijkt onderhand wel het productgamma van de banken wel waar we het over hebben.
In feite is die vergelijking met de banken niet eens zo vergezocht. De kinderen hebben die aandoeningen of hoe je het ook maar wilt noemen, net zoals de banken hun afkortingenproducten hadden.
De banken zeiden namelijk dat ze die producten met de mooie afkortingen moesten hebben, want anderen hadden het ook. Wij zeggen dat de kinderen het moeten hebben, want andere kinderen hebben het ook.
Ik ben echter van mening dat de kinderen het hebben omdat we ze aan het vergiftigen zijn. Stop je de vergiftiging, dan worden de kinderen ook weer beter.
Slecht voedsel, vervuiling, WIFI, fijnstof, ultra fijnstof, de tientallen soorten suikers, de hormonen in ons vlees, de E-nummers in ons eten, giftige stoffen in verpakkingen, ongeteste chemische verbindingen, onbekende inentingen, en ga zo maar door.
Het zou raar zijn als kinderen onder dat bombardement van gifstoffen niet zouden reageren met afwijkingen.
Maar worden ouders wakker? Neen...
In een ver verleden ging de VOC met schepen heel de wereld over. Scheurbuik zorgde voor veel slachtoffers. Dat was vervelend, maar aan de andere kant ook voordelig. De ondernemers en de overheid keerden het  leeuwendeel van je gage pas uit aan het einde van de reis. Als je dat  dus niet haalde...
Men kwam er achter wat de oorzaak van de scheurbuik was. Het duurde daarna nog 60(!) jaar voor de Engelse marine als eerste eindelijk voorschreef dat er verplicht citroenen op schepen meegenomen moesten worden.
Maar, zult u zeggen, dat was lang geleden, toen stelde een mensenleven nog niet veel voor.
In de jaren 20 van de vorige eeuw werden sigaretten populair. Mensen werden ziek, maar het duurde tot 1967 voor eindelijk officieel erkend werd dat sigaretten kanker veroorzaken. De producenten wisten het toen al meer dan 20 jaar. Het duurde tot de jaren negentig (!) voor in Europa keiharde stappen werden gezet en de waarschuwing op ieder pakje kwam te staan.
Hoe lang gaat het duren voor we eindelijk inzien dat we met  GMO, suikers, vervuiling etc. onze kinderen aan het vergiftigen zijn? En hoeveel tientallen jaren daarna gaan we daadwerkelijk stappen nemen?


Terug naar de inhoud