11/2014 - Artikelen Eerlijk Voedsel - Eerlijk Voedsel

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kanker overleven

Gepubliceerd door in Ziekte ·
Tags: kankergezondheidziekte
Ik schreef er al vaker over, kanker is een vreselijke ziekte en het ergste is, het is de ziekte die voor de medische wereld het meeste uitgeknepen wordt. Doelbewust bestralen ze patiënten nog, een bijna middeleeuwse martelpraktijk.
Doelbewust onthouden ze patiënten de juiste behandeling, want meer winst is belangrijker dan gezonde patiënten. Immers, een gezonde patiënt is geen patiënt en levert dus geen omzet en winst op!
  
Hou dus mensen ziek en ze blijven jarenlang klant van je!
Een ziekelijke gedachte, maar helaas al te waar gebleken.
Eigenlijk zou je een abonnement op je gezondheid moeten hebben. Je betaalt je arts iedere maand. Maar je betaalt niets voor de behandeling, want daar is het abonnement voor. De arts heeft er dan wat aan om je gezond te houden... Maar terug naar kanker.
Kanker bijvoorbeeld is niet erfelijk. Kanker is ook niet het gevolg van beestjes of besmettingen.
Kanker is heel simpel een overlevingsmechanisme van uw lichaam. De individuele cellen in uw lichaam krijgen te weinig zuurstof en om te overleven vormen ze kankercellen.
Daar moet u wat aan doen.
En niet alleen als u al kanker heeft.
Waarom hebben de cellen een tekort aan zuurstof?
Heel simpel, omdat we vergif eten en drinken.
Heel veel industrieel samengesteld voedsel is zo geprepareerd dat het niet meer kan bederven. Wat doen ze er mee? Ze zorgen er voor dat zuurstof niet meer in dat voedsel kan doordringen en ze halen er de vezels uit. Die zuurstofverdrijvende stoffen krijgt u vervolgens binnen en diezelfde stoffen zorgen er voor dat uw cellen nu op hun beurt te weinig zuurstof krijgen.
Kortom, uw eetgewoontes (en roken/luchtvervuiling) veroorzaken kanker.
Wat kunt u er aan doen?
Ook dat is heel simpel... Kanker zelf kunt u niet voorkomen. Kanker is heel normaal. Maar wat niet normaal is, is dat uw lichaam de kankercellen niet zelf meer kan verwijderen.
Wat kunt u dus doen... Meer bewegen. Ga wandelen, sporten, een moestuin onderhouden.
Maar belangrijker nog, ga beter eten! Geen margarine of halvarine meer. Geen frituur meer, er zijn tegenwoordig gezondere manieren om snacks klaar te maken. Maar beter nog, geen geprepareerd voedsel meer. Ga terug naar eerlijk voedsel. Daarin zitten de juiste stoffen en zitten nog vezels in. Stop ook met roken en zoek schone lucht op. Zorg er ook voor dat de lucht in huis schoon is.
Kortom, u kunt heel veel doen, maar wacht niet tot de dokter u mededeelt dat u kanker heeft. Het is dan nog niet  te laat, maar wel erg laat en de schade kan dan toch al onherstelbaar zijn. Soms is uw lichaam gewoon kapot of op. Kanker was ook een eeuw geleden een doodsoorzaak. Toen was het echter een uitzondering en nu is het de grootste doodsoorzaak. Het heeft alles te maken met hoe we zijn gaan leven.


GMO en de regelgeving

Gepubliceerd door in Ziekte ·
Tags: gmogenkleurstofmonsanto
U dacht dat genetisch gemanipuleerde gewassen uitgebreid getest waren? Denk nog maar eens. Feit is namelijk dat men nooit onderzocht heeft of de manipulatie gevolgen heeft voor de gezondheid van mens en dier. Men is er gewoon van uitgegaan dat planten die gemanipuleerd zijn hetzelfde zijn als natuurlijke planten. Een uitgangspunt dat erg makkelijk is. Zo noemen ze GGO dus 'algemeen erkend als veilig'. Een uitspraak die dus NIET op basis van onderzoek tot stand is gekomen, maar puur een politiek besluit is. Het gekke is dat je een kleurstof die je toevoegt door veel procedures moet krijgen, maar als je een gen toevoegt, dan kan je dat zonder controle doen. Wilt u eens echt weten hoe het zit? Kijkt u dan hier en verbaas u over het feit dat Monsanto nog altijd een bestaand bedrijf is... Deze documentaire duurt 1 uur en veertig minuten. Het zal u de ogen openen over de GGO praktijken van Monsanto.Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu