10/2014 - Artikelen Eerlijk Voedsel - Eerlijk Voedsel

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Even wat schokkende cijfers

Gepubliceerd door in Ziekte ·
Tags: sectoralsheimersportenbeweging
Welke sector is extreem kansrijk? U zal de conclusie zo zelf kunnen trekken, maar vraag u dan ook af of deze sector niet deels ook de reden is van de oorzaak waarom de ze sector zo extreem kansrijk is. Om te beginnen met de eerste schokkende bekendmaking: 92,2% van de Amerikaanse bevolking boven de 65 jaar heeft 1 of meer chronische ziektes onder de leden. 40% van de 60+ mensen neemt 5 of meer medicijnen per dag in. 45% van de 85 jarigen en ouder hebben Alzheimers. Wat u er ook van mag denken, dit is NIET normaal! Het is niet normaal dat we zo massaal lijden aan al die ziektes. De reden er voor is simpel. We zijn te vroeg inactief en we eten te veel. Werken, diëten en sporten is de manier om gezond ouder te worden. Succes is niet verzekerd, maar ongezond eten, werkloosheid en weinig beweging is zeker goed voor tot wel 30 jaar korter leven. Werklozen verplichten tot (sociale) activiteiten is geen straf, het is goed voor hun gezondheid EN het is goed voor de maatschappij. Pensionering op een steeds latere leeftijd is geen straf. Het houdt u in leven. Wilt u een medicijn voor de meeste ziektes, dan vindt u die in actief bewegen! Maar wacht daarmee niet tot u ziek bent. Als u eenmaal ziek bent, dan is het in feite al te laat. Kortom, wilt u een echt goede belegging in de medische hoek doen, ga dan actief sporten en bewegen!
Daarbij kan ik gezond eten ook aanraden. http://www.afslankenonline.com/
 Binnengekomen reactie: Hallo Tom,  Even even een opmerking over enkele schokkende zaken: Is zekers verontrustend en ik ben het helemaal met je eens: meer  bewegen, gezonder eten, werken en dan blijf je langer ouder en vitaler. Alleen het laatste dan wel werken waarbij je je goed voelt en met  plezier doet, ik heb de indruk dat de meeste werkende mensen niet meer  met plezier naar het werk gaan. Teveel onzekerheid en teveel werkdruk want alles moet wel gaan in de 4e  versnelling en je moet eerst half dood zijn end an word er een keer werk  van gemaakt en als werknemer moet jij je smoel houden want voor jou 100  anderen. Jij zegt: werklozen verplichten tot sociale aktiviteiten, is OK maar dan  wel nuttig, zinvol en met respect en geen mensonerende en laag bij de  grondse aktiviteiten opleggen. Heb het zelf allemaal meegemaakt en dit gaat mij geen 2e keer meer  gebeuren, dus geen poetsdoeken vouwen, etiketten stickeren, fietszadels  in elkaar zetten etc., daar word echt niemand beter en vrolijk van. Wel naar de kwaliteiten en persoonlijkheid van de mensen toe, dit goed  afstemmen en dan zul je zien dat dit naar beide kanten toe goed zal  werken: jij doet met plezier wat zinvols en de maatschappij heeft hier  haar profijt van.    gr. Henry Beekman   


GMO investeringen

Gepubliceerd door in Voeding ·
Tags: gmomonsantomanipulerenvoedsel
Is het interessant om voedsel genetisch aan te passen? Is het de investering waard om voedsel genetisch te manipuleren? Is er een meerwaarde door planten vervolgens 'eigendom' te maken van een onderneming?
Zijn ondernemingen als Monsanto te vertrouwen?
Helaas is het zo dat zowel de manier waarop een bedrijf als Monsanto omgaat met het klanten en de buren van klanten al aantoonbaar schandalig is. Maar wat ze aan producten uitbrengen is vaak vrijwel niet getest en ook lang zo goed niet als dat ze zelf beweren.
Dat bleek bijvoorbeeld een paar jaar geleden toen droogte de oogst in Amerika ernstig dreigde aan te tasten. Ineens was er aandacht voor maïs die beter tegen de droogte kon. Op TV waren er velden te zien die er veel beter bij stonden.
Achteraf bleek het complete fraude te zijn.
De maïs was niet genetisch aangepast, maar de maïs had langer water gekregen.
Dát is de manier waarop bedrijven als Monsanto, maar ook de manier waarop de media omgaat met dit soort 'wetenschap'.
Ik kwam op Internet een werkelijk prachtige discussie tegen. Een discussie tussen een voorstander en een tegenstander van GMO. Deze voorstander is een zeer ervaren zakenman die al vaak op TV is geweest. Zijn tegenstandster is een veertien jarige meisje.
De manier waarop ze zijn bullshit verhaal neerhaalt is subliem.
14 jaar oud... Ze kan een prachtige loopbaan tegemoet zien. Ze is subliem.


Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu